Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Студенти Херсонського аграрного університету побачили, як працює Чорнобаївська птахофабрика

За ініціативи викладачів біолого-технологічного факультету кафедри технології виробництва продукції тваринництва 15 жовтня відбулося виїзне практичне заняття з навчальної дисципліни: «Технологія виробництва продукції птахівництва» на базі філії «Чорнобаївське» ПрАТ «Агрохолдинг Авангард».

Найбільше студентів вразили масштаби виробництва та те, наскільки на підприємстві всі процеси автоматизовані. Перед відвідуванням виробничої зони проведено інструктаж, всі присутні переодяглися в спеціальний одяг. Заступник начальника промислової зони – Коломацька Ольга Валеріївна – випускниця біолого-технологічного факультету Аграрного університету, розповіла про основні етапи виробництва харчових яєць, їх сортування, упакування та транспортування. Було цікаво ознайомитись із сучасними автоматизованими системами керування технологічними процесами та роботою конвеєрів. Збір та сортування яєць відбувається на сучасних установках голландської фірми «Moba», повністю автоматизовано процеси підтримання мікроклімату, роздачі кормів, прибирання посліду в пташниках.

Заняття завершили підбиттям підсумків про роботу підприємства, про умови праці, соціальне забезпечення працівників, а також про можливості майбутнього працевлаштування здобувачів вищої освіти Аграрного університету.

ХДАУ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН