Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Один із будинків у Запоріжжі вже три місяці без гарячої води

В квартирах житлового будинку за адресою: проспект Соборний, 153,вже близько трьох місяця відсутня гаряча вода. За словами місцевих мешканців, працівники Концерну «Міські тепломережі» лише три тижні тому розпочали працювати над відновленням водопостачання. Жителі скаржаться, що комунальники звідтоді покинули розриту водопровідну мережу та не виконують жодних робіт. 

«Наразі проводяться роботи. Вже близько місяця, більше трьох тижнів. Тепломережі розрили, був якийсь прорив. Спілкувались з керівництвом Вознесенівського району. Мешканці скаржаться, пишуть, телефонують. Через те, що немає гарячої води вже понад три місяці. І, звісно, переймаються через те, що може бути зірвано опалювальний сезон. У зв’язку з тим, що труби не ремонтуються. Опалювальний сезон, як ми розуміємо, починатиметься напевно на початку листопада», – каже Сергій Нестеров, голова ОСББ “Соборний 153/12”.

 

«Дивлячись на ті зйомки, геодезичні, які були у наявності, була забудова. Зараз під цією забудовою вийшла з ладу теплова мережа. Для того, щоб її підлаштувати, треба цю теплову мережу виносити з-під забудови. Тому зараз, да, котлован там виритий. Ну, зараз збираємо матеріали, тому, що ми не планували цю роботу. Десь до кінця місяця можливо нам вдасться там навести лад та загорнути цю траншею. Справа під контролем. Я буквально сьогодні там був на об’єкті. Малувато у нас зараз людей. Зрозумійте, ми зараз готуємось до опалювального періоду», – розповів Ігор Тихенький, директор філії концерну “Міські теплові мережі” Вознесенівського району.

UA: Запоріжжя

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН