Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

“Підтримка вірних і впливових друзів для нас дуже важлива”, – заступник командира військової частини А-1836

“Наші захисники несуть варту миру і я з вдячністю підтримую їх на передовій та в тилу, у розташуванні військових частин”, – Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе”.

До Дня захисника України особовий склад військової частини А-1836 вишикувався для урочистостей. Ця бойова частина з 2014 року стоїть на сторожі повітряних кордонів Херсонської та Миколаївської областей у напрямку окупованого Криму. З привітаннями та подарунками для зенітно-ракетної бригади завітали Митрополит Іоан, голова Синодального управління військового духовенства УПЦ КП та Юрій Рожков, постійний помічник і друг військової частини.

Микола Багно, заступник командира з морально-психологічного забезпечення підкреслив: “Підтримка вірних і впливових друзів для нас дуже важлива. З Юрієм Рожковим ми співпрацюємо давно. І жодного разу, хоч в будні, хоч у вихідні дні він нам не відмовив у зверненні про допомогу. Буває, треба терміново відвезти на бойове завдання чи забрати зі східних областей військових або речі відвезти, то ми знаємо: можемо сміливо розраховувати на Юрія Рожкова. А ми зі свого боку допомагаємо його команді “Добро переможе”. Нещодавно брали участь в святкуванні дня Кіндійки. Якщо треба, організовуємо польову кухню чи показові виступи тренувань. Це – співпраця задля миру та патріотичного виховання підростаючого покоління. Так і має бути!

А з нагоди Дня захисника Юрій Рожков подарував нашій військовій частині активну автономну аудіо-колонку із вмонтованими акумуляторами для виїздів на бойові чергування та навчання або для проведення дозвілля особового складу. Дякуємо!”

Військову частину А-1836 освятив Митрополит Іоан та принагідно вручив командиру медаль “За жертовність”

#Дякуємо_нашим_захисникам

#Разом_ми_сила

#З_Днем_захисника_України!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН