Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У грудні пройдуть перші місцеві вибори в ОТГ на Херсонщині

Центральна виборча комісія призначила на 22 грудня 2019 року перші вибори депутатів та сільських голів у 86 об’єднаних територіальних громадах у 21 області.

Перші вибори проведуть 1 міська, 16 селищних, 69 сільських #ОТГ.

У Херсонській області вибори сільських голів та депутатів місцевих рад відбуватимуться в 2 ОТГ. У першій утвореній у Нижньосірогозькому районі Вербівській сільській ОТГ, в яку увійшли села Верби, Донцове, Партизани, Зернове та Чеховка Вербівської сільради та село Дем`янівка Дем`янівської сільради.

Вибори також оголошені ще в одній об`єднаній громаді Каховського району – Костогризівській сільській ОТГ. Об`єдналися села Костогризове, Богданівка, Наталівка Костогризівської сільради та село Семенівка Семенівської сільради.

Окрім того, ЦВК призначила на 22 грудня додаткові вибори депутатів 33 сільських, селищних рад, що приєдналися до ОТГ. На Херсонщині Новоолександрівська сільрада приєдналася до Каланчацької селищної ОТГ.

Виборчий процес щодо перших та додаткових виборів розпочнеться з 2 листопада. Після проведення перших виборів 22 грудня в Україні буде вже 934 ОТГ.

Херсонське регіональне відділення асоціації міст України

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН