Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсонському яслах-садку №40 відбулась екологічна акція «Чисто – так!» (відео)

Дефіле у костюмах, виготовлених з вторинної сировини, виступ тіньового театру і благодійний ярмарок для збору коштів на закупівлю контейнеру для пластику, – це можна переглянути  у відеорепортажі телестудії “Український південь”.
В ігровій формі дошкільнят привчали свідомо ставитись до природного середовища і сортування побутових відходів. Про культуру сортування сміття розповіла керівниця центру екологічної інформації обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О. Гончара Юлія Тищенко.
«Можливість навчати дітей для мене дуже важлива, тому що їм в подальшому житті буде легше, вони не будуть робити помилок. І тоді ми разом зробимо наш Херсон чистішим», – зазначила Юлія Тищенко.
Дошкільнята активно задіяні в екоакції – малеча грає в театрі тіней «Екологічне питання», виходить на показ костюмів, створених батьками з вторинної сировини.
«Це результат роботи батьків і це дуже важливо, що вони долучаються до освітнього та виховного процесу», – сказала вихователька-методист Херсонського ясел-садка №40 Ірина Стельмах. Батьки ж і виготовили товари на продаж на ярмарку.
Зібрані кошти підуть на придбання контейнеру для пластикових відходів, який буде встановлений в дошкільному закладі.
Відео телестудії “Український південь”.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН