Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Енергозберігаючі ліхтарі планують встановити навколо футбольного поля та інших спортивних об’єктів села Чорнобаївка

8 жовтня голова Чорнобаївської сільської ради Ігор Дудар та заступник сільського голови Євгеній Родіонов презентували у Херсонській обласній раді перед експертною радою обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад сіл, селищ, міст Херсонської області проект: «Інноваційні енергоефективні заходи з вуличного освітлення з використанням енергії сонця», а саме встановлення енергозберігаючих ліхтарів навколо футбольного поля та інших спортивних об’єктів села Чорнобаївка.

Метою проекту є забезпечення комфортних умов для занять спортом, підвищення стандартів життя в сільській місцевості та підвищення рівня благоустрою в селі.

Загальна вартість проекту становить 646,922тис.грн. (з яких 291,114тис.грн. – фінансування з обласного бюджету, 323,461тис.грн. – Чорнобаївська сільська рада та організація-партнер – 32,347тис.грн.)

За результатами презентації та обговорень комісією ІІІ обласного конкурсу було одностайно підтримано проект та внесено його до переліку об’єктів, які будуть профінансовані та реалізовані у 2020 році.

Слід зазначити, що Чорнобаївська сільська рада вже втретє приймає участь у даному заході і досить вдало. В 2018 році реалізовано проект «Будівництво спортивного майданчику для «Workout». На даний час проект «Будівництво парку в с. Чорнобаївка по вул. Покровська» пройшов усі узгодження та очікується його будівництво.

Чорнобаївська сільська рада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН