Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Кубку «Закриття сезону» Херсонської обласної федерації футболу присвоєно ім’я Олександра Крупіци

Кубку «Закриття сезону» Херсонської обласної федерації футболу присвоєно ім’я спортивного журналіста Олександра Крупіци. Сьогодні провели жеребкування команд для участі у цих змаганнях.

Цим кубком завершується футбольний сезон на Херсонщині, розповідає виконавчий директор Херсонської обласної федерації футболу Олексій Кручер.

Голова комітету з розвитку футболу Херсонської обласної федерації футболу Юрій Сердюк розповів, чому було прийнято рішення присвоїти кубку «Закриття сезону» ім`я Олександра Крупіци. 

Я його вважаю засновником цього кубку, він дуже багато часу провів з нами, дуже багато його спортивних публікацій, дуже важко знайти правонаступника“, – сказав голова комітету з розвитку футболу Херсонської обласної федерації футболу Юрій Сердюк.

Нагадаємо, спортивний журналіст Олександр Крупіца пішов із життя 11 вересня цього року. В журналістику він прийшов 1975 року, коли вперше написав статтю до газети «Наддніпрянська правда» про херсонську команду с футболу. Згодом Олександр Крупіца почав працювати на обласному телебаченні. Більше 40 років він  висвітлював спортивне життя Херсонщини на шпальтах газет та в телепрограмах, пише UA: Херсон.

https://www.facebook.com/suspilne.kherson/videos/506522296594420/?t=0

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН