Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

30 відсотків жителів Херсонщини все ще не підписали угоду з сімейним лікарем

70 відсотків мешканцівобласті уклали декларації. Це позитивні наслідки медичної реформи на Херсонщині, – повідомляють в обласній державній адміністрації.

Укладена декларація – це кошти, що заходять в громаду на обслуговування центрів первинної медико-санітарної допомоги, надають доступність населенню до медичних послуг.

На цьому наголосив директор Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Віктор Короленко під час селекторної наради.

Він розповів, що з метою впровадження проектів розробки по реалізації стратегічних планів розвитку системи охорони здоров’я області підписано Меморандум між головою облдержадміністрації та керівництвом Агентства Advance Health.

«Таких діючих Меморандумів в Україні лише два. Для Херсонщини це дасть 100% надходження коштів для надання спеціалізованої стаціонарної допомоги. Нам треба відпрацювати 217 433 форм первинної облікової документації 066/о.

На сьогодні відпрацьовано вже 99%. Це і є економічним обґрунтуванням, яке Національна служба здоров’я оплатить з надання медичних послуг у 2020 році», – резюмував Віктор Короленко.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН