Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський автохолдинг відкриває онлайн-продаж авто вперше у місті та області

Холдинг «Автопланета» прагне задовольняти побажання клієнтів і зробити процес покупки автомобіля максимально простим і мало витратним за часом, адже з теперішнім ритмом життя кожна година на рахунку.

Холдинг «Автопланета» –  офіційний дилер Hyundai, Kia, Haval, Ravon, Jac, Great Wall –  вперше у Херсоні та області запускає новий проект: онлайн-продаж автомобілів.

Головна зручність полягає в тому, що, не виходячи з дому, Ви зможете відправити заявку на автомобіль, просто заповнивши форму онлайн-замовлення, запису на тест-драйв або онлайн-розрахунок кредиту.

Завдяки онлайн-конфігуратору бренду Haval клієнт зможе підібрати для себе персоналізований автомобіль, вказуючи необхідні атрибути автомобіля, такі як колір, система приводу, трансмісія, об’єм двигуна. Виходячи із зазначеної модифікації, програма запропонує тільки ті варіанти, що будуть у наявності.

ТОП-3 переваги замовлення авто online:

  1. Економія часу.

Ви можете замовити тест-драйв та інші опції зі свого місця роботи або не виходячи з дому у зручний для Вас час.

  1. Виїзний тест-драйв.

Тест-драйв  проводиться за Вашим щоденним маршрутом, щоб зрозуміти, наскільки комфортно Вам буде користуватися автомобілем.  Ви навіть можете «приміряти» за габаритами авто для Вашого гаража.

  1. Онлай-конфігуратор.

Можливість створити власний автомобіль, вибираючи важливі для кожного клієнта технічні характеристики: від кольору до об’єма двигуна.

«Проект онлайн-продажу стартував для бренду Haval за посиланням haval-ukraine.com. До кінця року плануємо впровадити для  Hyundai та Kia. Завдяки даному онлайн-сервісу клієнти гарантовано отримують продукт, що відповідає їх очікуванням не покидаючи межі свого будинку», – коментує генеральний директор холдингу Дмитро Іванов.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН