Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці відбувся осінній призов

Традиційно на початку жовтня новокаховчани проводжають юнаків до лав Збройних Сил України.

4 жовтня, в Парку Слави відбулися урочисті проводи 16 призовників Нової Каховки.
Провести хлопців зібралися батьки, друзі призовників, працівники підприємств міста, студенти навчальних закладів.
До призовників звернувся міський голова Володимир Коваленко, який підкреслив, що служіння в армії – це перше найважче випробування в житті, випробування на зрілість, мужність, твердість характеру. Міський голова побажав хлопцям повернутися здоровими до рідного міста.
Військовий комісар міста Нова Каховка підполковник Дмитро Самойлов оголосив Наказ військового комісару м. Херсона від 12 вересня 2019 року №22 та Указ Президента України №22/2019 від 30 січня 2019 року, згідно якого проводиться черговий призов на строкову службу. Військовий комісар побажав призовникам стати справжніми солдатами, з честю та гідністю виконати почесний обов’язок громадянина України.
З напутніми словами та найкращими побажаннями звернувся до призовників секретар Новокаховської єпархії протоієрей Миколай Ананьїн.
Заступник командира 57-ї бригади ім. кошового отамана Костя Гордієнка лейтенант Ігор Феоктистов побажав хлопцям щоб той час, який вони проведуть на службі, не пройшов марно. щоб вони неодмінно збагатились новими знаннями та новими друзями.
Наприкінці призовникам вручили пам’ятні подарунки та на згадку були зроблені колективні фото.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН