Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Вантажівкам заборонять проїжджати через міст у Таврійську

1 жовтня заступник міського голови Таврійська Олександр Павлюк взяв участь в нараді у заступника голови Херсонської облдержадміністрації Сергія Козирєва, на якій йшла мова про стан мосту через Північно-Кримський канал в Таврійську.

З приводу цього на нараді були присутні заступник директора Департаменту будівництва та розвитку інфраструктури, начальник управління автомобільних доріг загального користування місцевого значення обласної державної адміністрації Анатолій Галамага, начальник облавтодору Микола Савченко із своїм заступникомАнатолієм Овсієнко, представники обласного управління поліції.

Керівники відповідних структур прийшли до висновку, що аварійний міст в Таврійську потребує капітального ремонту. Він давно загрожує безпеці руху та життю всіх, хто перетинає міст автомобілем чи пішки, про що міська влада Таврійська неодноразово письмово повідомляла керівництво області.

Під час наради було вирішено, що буде замовлено проект реконструкції мосту. На його розробку та складання кошторису, як вважають в ХОДА, знадобиться не менше півроку. За цей час область планує залучити кошти, необхідні на ремонт такого масштабного об’єкту. Але щоб почати розмову про них на рівні держави та закласти в бюджет, треба точно знати, скільки це буде коштувати.  

Для початку було вирішено обмежити з 15 жовтня 2019 року рух великогабаритного транспорту через міст Північно-Кримського каналу на в’їзді до міста Таврійськ.

До 8 жовтня відповідно до затвердженої схеми об’їзду облавтодор встановить з обох сторін мосту обмежувальні дорожні знаки.

Вантажівкам грузопідйомністю більше 15 т на ось пропонується об’їжджати через міст на трасі М 14 біля села Чорнянка.

В зв’язку з обмеженнями, рух грузового автотранспорту буде контролювати спеціальний наряд поліції.

На рух громадського транспорту, легкових автомобілів та грузових до 15 т на ось обмеження не розповсюджуються.

сайт міста Таврійськ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН