Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині шукають місце для повітряних зміїв

Вже наступної весни Україна вперше прийматиме Чемпіонат світу з повітряних зміїв-2020, в якому участь візьмуть представники з 51 країни світу.

В це не сила повірити, та Українська Асоціація Повітряних Зміїв (УАПЗ), як уповноважений організатор заходу, вирішила проводити його на території Херсонської області.

Відкриття і ще кілька подій в рамках чемпіонату проходитимуть у місті Херсон. А от для ОТГ Херсонщини відкриваються унікальні можливості – вибороти право на проведення чемпіонату світу у них!

Адже директор Херсонської обласної філії УАПЗ Микита Вареник оголосив про Конкурс серед територіальних громад Херсонської області на право приймати на локаціях ОТГ від 1 до 3 днів Чемпіонат світу з повітряних зміїв-2020.

Будуть відібрані 1 або 2 громади – для проведення 1, 2 або 3-ох днів Чемпіонату Світу 2020.

Критерії відбору для ОТГ:

1. Взяти участь у відборі на проведення заходу може будь-яке місто, селище, село, розташоване на Херсонщині.
2. Участь у Конкурсі передбачає заповнення аплікаційної форми, яка містить усі необхідні інструкції та пояснення, за посиланням: https://forms.gle/XnzEzBgDa86qXwrd8
3. У населеному пункті або безпосередньо поряд із ним є відкрита територія з (оціночно) сильними вітрами, яка не використовуватиметься у господарській діяльності навесні 2020 р.
4. Подати заявку можуть: представники органів місцевого самоврядування, місцеві громадські об’єднання, профільні установи, ініціативна група з не менш як 5 осіб.

Увага! Реєстраційна онлайн-форма відкрита!

Оргкомітет Конкурсу контактуватиме з аплікантами щодо уточнення деталей, обговорення їхніх заявок і самостійно робитиме відповідні доповнення до них – для подальшого всебічного розгляду з боку конкурсного журі.

Оргкомітет та журі конкурсу залишають за собою право безпосереднього виїзду на локацію для оцінки ландшафтно-повітряних умов, зустрічі з ініціативною групою тощо.

Дедлайн подачі заявок – 29 жовтня 2019 р. 23:59 за Києвом (закриття реєстраційної онлайн-форми). Визначення та оприлюднення результатів – до 27 листопада 2019 р.

Контакти для довідок: E-mail: kiteukr@gmail.com (тема листа: Конкурс громад).

Тел.: 099-466-63-28, Микита Вареник – відповідальний секретар Конкурсу, директор Херсонської обласної філії Української Асоціації Повітряних Зміїв.

P.S. На допомогу учасникам створено спеціальну папку на Google-диску, матеріали якої постійно оновлюватимуться. Для прийняття виваженого рішення щодо участі вашої громади в Конкурсі – матимете можливість подивитися, що таке фестивалі повітряних зміїв, дізнатися більше про Українську Асоціацію Повітряних Зміїв, зокрема, про її міжнародну діяльність. Доступна за посиланням: https://drive.google.com/open

Чемпіонат світу з повітряних зміїв-2020 стане головною туристичною подією року! Відкрийте вашу ОТГ всьому світу!

Херсонці

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН