Протягом гастро-вечора «Спробуй смак Херсонщини» кращі шеф-кухарі ресторанів південної перлини вражали кулінарними шедеврами з місцевих продуктів поціновувачів кулінарної майстерності з Києва.
Як повідомляє прес-служба ХОДА, під час дегустації гості мали змогу переконатися, що овочі, ягоди, фрукти й продукти переробки херсонських фермерів анітрохи не поступаються за якістю іноземним товарам.
З ініціативою організації такого заходу виступила Херсонська облдержадміністрація разом з Херсонською філією Південної Асоціації шеф-кухарів України за підтримки Український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва.
Організатори зазначають, що на гастро-зустрічі покладають великі надії. Сподіваються, що продукція виробників півдня України користуватиметься ще більшим попитом серед споживачів після проведення подібних заходів.
Фото: ХОДА
Схожі публікації:
- У Херсоні частково обмежать рух транспортних засобів
- Вимірювати рівень радіації на Херсонщині стало легше: придбали нові дозиметри
- На Херсонщині стартувала перша фаза проєкту «Медицина у смартфоні»
- Херсонцям нагадали про зміни процедури отримання житлових субсидій
- Прем’єр відзначив державного реєстратора з Генічеського району