Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Яскраве свято для дітей пройшло на Бериславському шосе у Херсоні (Фото)

“Об’єднуємось з активістами, підприємцями, небайдужими людьми, щоб робити ще більше добрих справ!” – Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе”

Чудове свято “Діти – щастя квіти” на Бериславському шосе, 4 відбулось за підтримки багатьох добродіїв, тож дітвора отримала ще більше подарунків і насолоди!

Антон Алешов, менеджер з розвитку роздрібної торгівлі розповів: “Наша фірма реалізовує соціальні проекти. І один з них – наведення ладу на дитячому майданчику біля магазину. Адже ми розуміємо, що порядок починається з нас. Маємо привчати до цього і своїх дітей. Нам імпонують добрі справи Громадської платформи Юрія Рожкова “Добро переможе”, їх ідея допомагати людям, організовувати корисне і цікаве дозвілля! Тож ми із задоволенням об’єднали свої зусилля. Запросили на свято і каратистів з Федерації кіокушин карате для показового виступу, щоб місцеві діти з батьками познайомились із цим видом спорту, можливо, зацікавились ним, записалися на заняття”.

Показати спортивним, підтягнутим хлопцям і дівчатам було що! Вправи на витривалість та силу, спаринг, різноманітні трюки зацінили усі – дорослі і малі. А щоб тренування на базі ЗОШ № 53 проходили ще інтенсивніше, Юрій Рожков вручив каратистам в особі тренера вищої категорії Сергія Дерія боксерську напольну грушу, підкресливши: “Сьогодні у 53 школі тренується майже пів сотні дітей. Вони молодці! Мають гарні результати! А головне – хлопці і дівчата розвиваються фізично та естетично. Адже спорт – це запорука успіху. Запрошую усіх дітей до секцій та гуртків, кому який до вподоби. А ми з Громадською платформою “Добро переможе” обов’язково підтримуватимемо розвиток спорту на Херсонщині й надалі!”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН