Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Одномісні парти зі стільцями привезли до Херсонської гімназії № 3

Юрій Рожков: “Наші діти заслуговують на комфортні умови навчання, якісні меблі та обладнання в освітньому просторі!” Тож у школи, котрі потребують допомоги, команда Громадської платформи “Добро переможе”, в співпраці з Фундацією “Голландія-Україна” , продовжує привозити необхідне оснащення. Зокрема, сьогодні розвантажили у Херсонській гімназії № 3 одномісні парти зі стільцями.

“Ці меблі – дуже якісні, на металевій основі, – поділився враженнями директор гімназії Олексій Петров, – у нас такі вже не виготовляють. Плануємо до 1 вересня розмістити їх у комп’ютерному класі і ще в одному навчальному кабінеті. Визначимось з колегами, де треба у першу чергу замінити. Дуже добре, що Юрій Рожков співпрацює з Міжнародними фондами в контексті передачі допомоги, покриваючи нашу нагальну потребу. Бо навчальні заклади – як бездонні діжі: меблі та обладнання постійно зношуються, і маємо їх регулярно поновлювати.”

Віталій Лисенко, член команди “Добро переможе” наголосив: “Ми працюємо на перспективу! Сьогодні – у Корабельному районі, раніше – в Дніпровському. Далі продовжимо роботу по всьому місту. Це допомога не лише закладам, а, передусім, нашим дітям. Адже якісне забезпечення обов’язково принесе гарні результати!”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН