Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні від спеки рятують дерева

“Опіки потребують не лише люди, а й дерева”, – про це не забувають в Громадській платформі “Добро переможе”, тож час від часу члени команди завантажують авто великими ємностями води та вирушають у парки і сквери Херсона.

“Особливу увагу приділяємо молодим насадженням, – розповідає Юрій Рожков, – адже їх корінці одразу під поверхнею і палюче сонце та поривчастий вітер висушують вологу дуже швидко!”

Зараз з місцевими жителями навідались у молодий гайок на Північному, біля дитячого майданчикч, де разом восени висаджували горіхи та клени.

“Усі деревця прийнялись! Їх близько 70 штук, – з гордістю ділиться враженнями Апфія Гога, херсонська активістка, – бо ми вже кілька разів їх поливали! Самі, в руках води не наносимось, тому дуже добре, що нам у цьому допомагає Юрій Рожков. З ним садили, з ним і доглядаємо! А ще, на наше прохання, колектив Громадської платформи “Добро переможе” влаштував виїзний “Банк одягу” – кому треба яка одежина, то міг, за наявності посвідчення соціальної категорії, собі вибрати безкоштовно! Особливо нам сподобались новенькі куртки і пальто. Незабаром осінь, а ми вже утеплились! Також вдячна Юрію Рожкову особисто за велотренажер, подарований мені для онука Володимира. Він інвалід з дитинства. Тепер буде розробляти свою ніжку якісно. Знаю, що усе, що робить Юрій Рожков – від душі та доброго серця. Це віруюча людина. Напевне, його місія у цьому житті – робити добро! Багато років допомагає усім, опікується здоров’ям дорослих та малих. А тепер і наш гайок виросте й повітря буде тут чистим та свіжим. Для усіх нас, для херсонців!”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН