Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні дітей навчали безпечному поводженню на воді

Юрій Рожков: “Плавання – потужний, універсальний вид спорту для кожного! Він загартовує не лише тіло, а й дух, силу та волю! А для нас, жителів Херсонщини, які регулярно відпочивають на березі річки чи моря, ще й необхідний для самозбереження аспект. Тому я із задоволенням долучився до соціального проекту “Школа плавання Андрія Путілова”, що вже 11 років працює у Гідропарку!”

Лише цього літнього сезону навичкам плавання безкоштовно оволоділи 680 дітлахів. “Це – найбільша кількість бажаючих за усі попередні роки, – розповів Сергій Ротонос, голова правління Громадської організації “Спорт для всіх. Інфо”, – тож, на офіційному закритті сезону було дуже багато наших вихованців! Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе” підготував кожному випускнику школи плавання подарунок. Також обдарував усіх серпневих іменинників! Він підтримує дуже багато соціальних проектів. А тепер із задоволенням підключився й до нашого. Нам дуже приємно. Діти були у захваті від свята! Їм сподобались розваги з аніматорами на березі річки, ігри, нагородження. Та головне – тепер вони володіють знаннями і навичками безпечного поводження на воді та вміють плавати. А значить, отримуватимуть максимум задоволення від відпочинку на узбережжі і мінімум клопотів та страху!”

Саме у Херсоні, з-поміж усіх міст України, де започатковувались подібні соціальні проекти, школа плавання не лише працює найдовше, а й постійно розвивається, набираючи все більше учнів! І це стало можливим завдяки співпраці небайдужих меценатів, котрі готові й надалі підтримувати корисні для суспільства ідеї.”
#Добро_переможе

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН