Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Генічеська земля принесла 27 мільйонів гривень бюджетам місцевих громад

         За інформацією спеціалістів Генічеського управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі за сім місяців 2019 року власники земельних ділянок – юридичні та фізичні особи Генічеського району сплатили до місцевого бюджету 27,3 млн. грн. земельного податку. Надходження майже на 20 відс. або на 4,5 млн. грн. перевищили минулорічний показник.

         Юридичні особи спрямували до бюджетів місцевих громад 21,3 млн. грн. плати за землю. Ще 6 млн. грн. податку сплатили громадяни – мешканці приватного сектору.

           Станом на 01.07.2019 по Генічеському району надіслано 18 тисяч податкових повідомлень – рішень про сплату земельного податку. Фізичними особами – громадянами податок сплачується протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення.

         За детальними консультаціями у випадку якщо платник не отримав податкове повідомлення – рішення по платі за землю, виникнення необхідності уточнення сум земельного податку, а також у разі зміни власника земельної ділянки, набуття права на пільги та інше звертайтеся до Центру обслуговування платників Генічеського управління за адресою: м. Генічеськ, вул. Братів Коваленків, 60, Центр обслуговування платників, телефон 3-16-43, або у каб. №12 (ІІ поверх).

                                                                   

         Довідково: плата за землю – це обов’язковий платіж у складі податку на майно, що справляється у формі земельного податку та орендної плати за земельні ділянки державної і комунальної власності.

        

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН