Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині відбудеться VII Міжнародний фестиваль “Повноцінного життя”

З 17 по 20 серпня в екосадибі «Райдуга» відбудеться VІІ Фестиваль Повноцінного Життя
У програмі цьогорічного фестивалю передбачені презентації книг, лекції й майстер-класи експертів у галузі здорового способу життя з кількох міст України, Німеччини, Литви та Китаю.

У перший день фестивалю Циншань Лю, президент і засновник Мюнхенської Академії Цигун, презентує свою нову книгу у перекладі Олексія Урсуленка «Цигун – китайський шлях для здорового довголіття». Перед гостями виступатимуть два німецькі експерти: професор, провідний фахівець Академії UGB Ханс-Хельмут Мартин і майстер феншуй Лутц Елерман.

Майстри з Києва, Миколаєва, Херсона проведуть лекції і практичні заняття з найрізноманітніших тем: правила правильного харчування, практики оздоровлення, взаємодія з природою, світоглядні принципи.

«Фестиваль Повноцінної Життя – 2019 – можливість зупинитись, перебувати в гарній атмосфері екосадиби «Райдуга», насолодитись спілкуванням одного з одним, спілкуванням з природою. Дізнатися про те, що нам дійсно потрібно сьогодні, і відкинути те, що вже застаріло», – написав на своїй сторінці у «Фейсбуці» засновник Фестивалю Повноцінного Життя Олексій Урсуленко.

Родзинкою VІІ фестивалю стане виступ гонг-майстра з Литви Андреуса Сутугинаса. 21-22 серпня він проведе семінар «Звукотерапія. Купання у звуках гонгу».
Протягом всіх чотирьох днів гості фестивалю можуть долучитись до зведення круглого будиночка із тюків соломи.
Більше інформації про фестиваль і спікерів можна знайти на офіційному сайті за посиланням: http://radugafest2019.tilda.ws/?fbclid=IwAR10Tw9ZOMWPzEBnMQXbBJPAN2vYV7uLBfpZkra8SlmW1vE1bJkLe2An5ko

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН