Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні автолюбителі розмальовували ями на дорогах

7 серпня ввечері починаючи з 18:00 в обласному центрі відбувався другий захід в рамках ініціативи #Херсонзробидороги. Кілька десятків автолюбителів зібралися разом, аби проїхатися містом і вказати на проблемні ділянки автодоріг.

Десяток автомобілів, зо два десятки учасників – так у Херсоні відбувався другий захід в рамках ініціативи #Херсонзробидороги, пише UA:Херсон.

Учасники почали збиратися о 18-тій годині. Про те, що заплановано, розповідає Андрій Охріменко:

“Планується що? Своїми власними силами заготовлюємо фарбу і від бездіяльності нашої влади… Просто, дороги не робляться, підвіска б’ється. Тобто, за рік ти можеш на своїй автівці поміняти рази три підвіску. От збираємось й обмальовуємо ями, щоб водії бачили, куди встрягати не треба”.

Це вже другий такий захід, додає Андрій. Каже, що минулого разу він із товаришами обводив ями на дорогах в Дніпровському районі та у Таврійському мікрорайоні міста. Тепер на черзі – Шуменський та Житлоселище.

Дмитро Єфремов розповідає, що через ями на дорогах потерпає постійно:

“Я їздив на зимовій гумі, 14-й, без камери. Їздив до Миколаївської області. Вдарив колесо, його одразу спустило. Але це таке. В грудні повністю поміняв ходову. Зараз нема двох “шарових”, нижніх нема. Я їх не міняю, – чекаю, коли вже потраплю в яму і мені відірве колесо, аби написати заяву в поліцію. Рік обслужити ходову мені коштує чотири тисячі. Це згрубша”.

Рівно о 19-ій – виїзд автоколони.

Перші ями зустрічаються на Миколаївському шосе.

Далі – дороги по мікрорайону Житлоселище. Автомобілісти сигналами клаксонів дякують учасникам заходу.

https://www.facebook.com/skifijantku/videos/2806469976090274/?t=2

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН