Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Коли душа бажає свята: у Херсоні продовжується свято літа

Літні свята від команди Громадської платформи Рожкова Юрія “Добро переможе” продовжуються! Кілька днів поспіль, щодня на дитячих майданчиках та у дворах відбуваються зустрічі з місцевими мешканцями, зокрема, на вул. Текстильників, 9, майданчику ЗОШ № 5. А сьогодні увечері свято «Діти – щастя квіти» завітає на Кулика, 131! Традиційно, для усіх вхід вільний. На малюків чекають розваги, солодощі, ігри від аніматорів та феєрверк позитивних емоцій. Дорослим, як завжди, більш до вподоби яскравий концерт артистів Херсонської обласної філармонії. Тож, кожен обере собі відпочинок до душі!

Неллі Алієва, директор школи № 5 розповіла:

«Ми з батьками і дітьми вже давно із цікавістю спостерігали за святами «Діти – щастя квіти», що проводить у дворах Херсона та передмістя Рожков Юрій і також вирішили запросити організаторів. Тим більше, що наші місцеві жителі добре знають його як друга і мецената школи! Кілька років тому він, у співпраці з Міжнародними фондами, подарував нам меблі: парти та стільці. Цього літа привіз вже одномісні комплекти, відповідно до нових державних стандартів. Ми вдячні Рожкову за підтримку! А від сьогодні і за чудове свято, літній настрій та родинний відпочинок!»

Лідер Громадської платформи “Добро переможе” підкреслив:

«Просто чудово, що ми разом можемо дбати про здорове дозвілля дітей! Адже, літо – пора відпочинку на спортивних майданчиках, у дворах, парках, а не на диванах з гаджетами! Ми це добре розуміємо і намагаємось створити гарний настрій для дітей та їх батьків, щоб сусіди між собою спілкувались, товаришували, разом дбали про благоустрій прилеглої до власного будинку території. І тоді дійсно, добро переможе!»- наголосив він.

;r

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН