Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Скадовському районі розпочато перевірки навчальних закладів

Сьогодні, 08.08.2019 року, у Скадовському районі розпочаті перевірки готовності навчальних закладів до нового навчального сезону 2019-2020 років.

Фахівці Скадовського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області взяли участь в перевірці навчальних закладів смт Лазурне, с. Красне та с. Володимирівка.

У ході заходу приділяється увага переліку питань відповідно до вимог Закону України “Про основні принципи та вимоги щодо безпечності та якості харчових продуктів”,  Закону України № 2042 “Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин”, Наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України № 590 від 01.10.2012 “Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечності харчових продуктів (НАССР)” із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства № 429 від 17.10.2015 р., а саме дотримання технологічних та санітарно-гігієнічних умов, матеріального забезпечення навчального процесу.

Особлива увага приділяється матеріально-технічному стану харчоблоків, потоковості технологічних процесів, умовам зберігання харчових продуктів, повідомляє Держпродспоживслужба у Херсонській області.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН