У селі Новософіївка Херсонської області вирощують моркву та редис. А продукцію вищого сорту збувають на гуртовому ринку у Великих Копанях. Про це повідомляє Український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва у Facebook.
Задля збільшення товарних партій продукції три маленькі групи виробників об’єднались в одну та отримали можливість стабільно формувати великі партії продукції та вийшли на нові прибуткові ринки збуту.
«18 сімей вирішили працювати разом, щоб стати конкурентоспроможними на сучасному плодоовочевому ринку. Домовилися вирощувати моркву та редис одного сорту, відпрацювали ефективні агротехнології і тепер додержуються їх. В один час саджають, в один час обробляють засобами захисту, удобрюють, тому й урожаї отримують в один час і можуть формувати великі партії моркви весь сезон», — йдеться у повідомленні.
Схожі публікації:
- У Херсоні встановили кулінарний рекорд
- Херсонські науковці-аграрники пропонують фермерам переходити на нут та льон
- Фахівець розповів чи можна їсти херсонські овочі після екологічної катастрофи у Криму
- Херсонські фермери почали контролювати врожайність із супутника
- В чому небезпека ранніх овочів, розповіли херсонцям фахівці