Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відбудуться дитячі велоперегони

21 квітня 2019 року Федерація велосипедного спорту Херсонської області запрошує на дитячі велоперегони “Таврійські велостарти. 1 етап”. Змагання відбудуться у безпечній зоні – на території парку Херсонська фортеця. Початок реєстрації о 9:00.

“Таврійські велостарти” – це велосипедні змагання, які мають не лише спортивну складову. Активна оздоровча прогулянка збадьорить підростаючий організм. Захід планується провести у форматі дитячого велосипедного свята. Підготовка до перегонів та сам захід навчать дітей ставитися до змагання позитивно. Тут вони познайомляться з такими ж, як і вони, маленькими велорайдерами, зможуть навчитися оцінювати власні здібності, виправляти помилки та ставити цілі.

Основна мета заходу – це пропаганда здорового способу життя та популяризація велосипедного спорту серед дітей. До участі у велоперегонах запрошуються діти від 0 до 14 років. Дітям маленького віку можна змагатися на біговелах. Дистанція для змагань майже для кожного віку своя – від 200 до 900 м, пише Гривна.

Сайт для реєстрації та детального ознайомлення із програмою заходу – https://1kids.cycling.ks.ua. На перегони можна зареєструватися також на місці старту у день змагань. Організатори наголошують, що реєстрацію неповнолітнього на перегони можуть здійснити лише батьки, опікуни чи тренери!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН