Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Великокопанівській ОТГ провели фінансовий аудит

17 квітня 2019 року у приміщенні Великокопанівської сільської ради відбулася зустріч робочої групи на чолі з сільським головою Валентиною Костенко, спеціалістом з питань бюджету та фінансового управління місцевого самоврядування Ангели Бочі й консультантом із фінансового аудиту Ольгою Шубіною.

Спеціалісти Програми DOBRE презентували «Звіт з оцінки управління фінансами Великокопанівської об’єднаної територіальної громади. Дорожня карта до вдосконалення управління фінансами та бюджетного планування».

Через процес оцінювання управління фінансами було задокументовано процедури й процеси Великокопанівської ОТГ, з метою зясування дотримання положень законодавства України з урахуванням кращих міжнародних практик.

За результатами проведення оцінки складено звіт, у якому зафіксовано результати оцінювання. У звіті відображено детальний опис наявної діяльності, процедур і процесів ОТГ. За кожним напрямком визначено недоліки, вузькі місця та прогалини (у разі їх наявності) та розроблено рекомендації щодо їх усунення.

Згідно наданих рекомендацій роботу сільської ради буде вдосконалено.

Великокопанівська ОТГ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН