Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині тривають весняні толоки

У Дніпрянах і Тополівці вийшли на весняне прибирання.

За ініціативи старости Дніпрянського старостинського округу Білого А.А. відбулась толока, в якій взяли участь вчителі та учні Дніпрянської ЗОШ на чолі з директором Раїсою Михайлівною Феденяк. Підключились до толоки батьки дітей дитячого садка «Колобок», які прибирали територію навколо дитсадка та фарбували паркан.

В центрі селища наводили лад співробітники відділу з питань управління комунальним майном, інфраструктури Дніпрянського старостинського округу, співробітники КП «НК Екосервіс» та небайдужі мешканці. По закінченні всіх чекала смачна каша, яку як завжди готував Ігор Венжега. Толока проводилась за активної підтримки Благодійного фонду Ігоря Колихаєва та Новокаховської міської ради. На толоці були присутні секретар міської ради Олександр Лук’яненко та депутат міської ради Світлана Дук. Велика подяка Сергію Хуторному та Олександру Висоцькому, які надали техніку. Також величезна подяка всім, хто небайдужий до чистоти в рідному селищі!

Сільський голова Іван Коваль разом з депутатами сільради організував роботу по прибиранню території Тополівки. Директор ДП «Таврія» В’ячеслав Варваринець виділив потрібну техніку для прибирання. Активну участь у роботі взяли працівники тополівського д/с «Ромашка» на чолі з завідувачем Оленою Кайданенко. Необхідні матеріали надав Благодійний фонд Ігоря Колихаєва. На знак подяки за активну роботу представники  Благодійного  фонду пригостили всіх учасників смачним обідом.

Радіо Нова Каховка

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН