Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Каховський професійний ліцей відзначає 50-річчя

Про це на Фейсбуці пише Михайло Гончар, начальник управління освіти Каховської місько ради:

– Цими днями виповнилось 50 років від часу заснування Каховського професійного ліцею сфери послуг (колись – ПТУ-13).

З початку створення на навчальний заклад покладалися обов’язки з підготовки кваліфікованих робітників для підприємств побутового обслуговування населення за професіями: кравець верхнього жіночого і чоловічого одягу, перукаря-манікюрниці.

У зв’язку зі зміною коньюктури ринку праці заклад розпочав підготовку перукарів-модельєрів, закрійників, кравців-закрійників, манікюрників, педикюрників, соціальних робітників, няньок, перукарів-візажистів.

Разом з колективом однодумців протягом півстоліття свій інтелект і душу у розвиток закладу вклали такі визначні керівники як Анфіса Коршунова і Володимир Сафроняк.

Протягом 2010-2013 років я мав честь очолювати цей заклад. В цей час відбулося моє становлення як молодого керівника. Без перебільшення можу сказати, що я відчував підтримку мого колективу. Ми разом зробили багато, як у просуванні закладу, у відкритті нових професій, так і створенні сучасної матеріальної бази.

Приємно пригадати часи плідної роботи з моїми колегами: Л. Троян, О. Тимофєєвою, С. Тонконог, Т. Конончук, Є. Кірсанкіною, Н. Астаховою, Н. Коваленко, І. Прусаєвою, А. Остріковою, Н. Головко, Т. Бурцевою, В. Семененком, Л. Морозовою, Л. Мірошніченко, Г. Богдановою, Г. Денисюк, А. Комарніцькою, О. Атамановою, Є. Дещенею, В. Храпковою, А. Кагадій, О. Олійником, В. Шараповою, Л. Худяковою, Н. Волковою, С. Бондюченко, М. Терзі, Л. Грек, В. Павлютіною, С. і А. Петровими, В. Рудіком та багатьма іншими майстрів своєї справи, які лишились в моєму серці.

Зі святом вас, мої дорогі колеги! Зі святом ветерани ліцею!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН