Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Чаплинській територіальній громаді відбувся огляд-конкурс дитячої та художньої творчості «Таврійський барвограй»

Талант завжди родом з дитинства. 12 квітня на базі комунального закладу Чаплинської селищної ради «Чаплинський культурно-мистецький Центр» відбувся традиційний огляд-конкурс дитячої та художньої творчості «Таврійський барвограй». Розпочався огляд переглядом виставки робіт декоративно-прикладного та  образотворчого мистецтва талановитих дітей.   Оригінальність різнобарвних експонатів викликало захоплення та приємні емоції  відвідувачів  виставки.

Учнівська молодь з 5 навчальних закладів Чаплинської об’єднаної  територіальної громади та КЗ «Чаплинський селищний будинок творчості дітей та юнацтва»  продемонструвала майстерне володіння навичками вокального, хореографічного, театрального мистецтва та художнього читання. Дві з половиною години без перепочинку насолоджувалися глядачі цим неповторним дійством, в якому кожен виступ юних артистів був несхожий на інший.

Багато приємних вражень залишилось після огляду у члена журі Іванченко Ольги Сергіївни – заступника директора з методичної роботи Херсонського державного будинку художньої творчості, яка відмітила високій рівень підготовки та проведення звітного концерту, а також творчу майстерність учасників огляду.

          Висловлюємо велику вдячність всім педагогічним колективам, керівникам художніх колективів, дітям та батькам, всім тим, хто залучений до справи художньо-естетичного виховання учнівської молоді.

         Окрема подяка учасникам  гала-концерту за неповторні хвилини насолоди від перегляду дитячих виступів.

Тому хочеться привітати усіх, хто готував це свято і приймав участь у ньому з тим, що «Таврійський барвограй – 2019» — відбувся!  Наразі знаходимося в очікуванні  результатів обласного етапу огляду-конкурсу.

Чаплинська громада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН