Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Майбутнім морякам розповіли про проблему торгівлі людьми

У Професійно-морському ліцеї Херсонської державної морської академії практичним психологом ліцею у групі КМ-1.1. була проведена просвітницько-профілактична гра «Рожеві окуляри», у ході якої учні отримували відповіді на запитання стосовно проблем торгівлі людьми за принципом «міф чи реальність?».

Рожеві окуляри є символом того, наскільки привабливими можуть здаватись різні пропозиції на життєвому шляху кожної людини.

Спочатку учасники спільно програвали коло під назвою «Шляхи потрапляння українських громадян до тенет торгівлі людьми», а потім поєднались у дві групи: перша група грала у колі «Правила безпечної поведінки для уникнення ситуацій, пов’язаних з торгівлею людьми», друга група – у колі «Профілактика, консультування, психологічна підтримка. Поради щодо виїзду за кордон».

Після закінчення гри була організована групова дискусія, яка дозволила не тільки розширити знання юнаків з даної проблеми, уникнути «споглядання крізь рожеві окуляри» ситуацій, що стосуються торгівлі людьми, а ще й допомогла виявити установки та цінності учасників, усвідомити особисту відповідальність кожного.

Професійно-морський ліцей Херсонської державної морської академії

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН