Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Випускники Бериславського медичного коледжу знаходять своє перше робоче місце в об’єднаних громадах Херсонщини

У цьому навчальному році адміністрація Бериславського медичного коледжу почала активно співпрацювати з владою об’єднаних територіальних громад області. Від цього виграють усі: навчальний заклад працевлаштовує студентів, ОТГ – отримують фахівця і впевненість, що він залишиться працювати, і головне – випускники мають стабільну зарплату, житло, пільги, забезпечені із місцевих бюджетів. Коледж надсилає листи до голів сільських та селищних об’єднаних громад із запитами про вакансії.

Директор навчального закладу провів низку зустрічей з керівниками ОТГ, де обговорювались умови, на яких випускники працюватимуть у медичних закладах.

«ОТГ готові фінансувати додаткові виплати з місцевого бюджету, створювати умови для роботи, надавати житло молодим спеціалістам. Ми націлені продовжувати цю роботу. І 20 червня запрошуємо всіх голів об’єднаних тергромад до нас, щоб вони могли представити свої вакансії. Наші студенти зможуть безпосередньо поспілкуватись з керівниками і обрати робоче місце», – розповів заступник директора з навчальної роботи Бериславського медичного коледжу Роман Запорожець.

Кочубеївська ОТГ запросила випускницю Бериславського медичного коледжу і запропонувала оплату навчання у Запорізькому медичному університеті. З дипломом дівчина повернеться до громади і працюватиме сімейним лікарем. Є попередні домовленості з об’єднаними громадами Каховського району, але більш конкретні результати співпраці будуть згодом.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН