Про здорове харчування розповідають керівникам дошкільних навчальних закладів Херсонщини

28 березня фахівцями Білозерського районного управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області проведено семінар-навчання з керівниками дошкільних начальних закладів на теми: «Виконання вимог санітарного законодавства з організації збалансованого безпечного харчування дітей», «Основні вимоги до постачальників продуктів для дитячого харчування та вимоги до приймання продуктів».

На основі проведеного аналізу виконання норм харчування за 2018 рік, на семінарі-навчанні окреслені питання забезпечення належного виконання норм повноцінного та збалансованого харчування дітей, основних вимог до постачальників продуктів для дитячого харчування, правильного оформлення супровідних документів, гігієнічних вимог до транспортних засобів. Керівникам освітніх закладів рекомендовано приділяти належну увагу щодо дотримання температурних умов при транспортуванні продуктів харчування, наявності товарно-транспортної накладної, відповідного пакування та маркування усіх продуктів харчування. З метою дотримання санітарних вимог наголошено на посиленні контролю за своєчасним внесенням корективів до примірного двотижневого меню шляхом проведення заміни продуктів за енергоцінністю та виконанні натуральних норм харчування дітей у повному обсязі.

Держпродспоживслужба у Херсонській області



Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com