Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На сесії Херсонської міської ради знову протестуватимуть проти перейменування вулиці на честь Катерини Гандзюк

До жителів міста на Фейсбуці звертається Римма Бараненко, громадська активістка:

– ХЕРСОНЦІ!!! ВИ БАЧИТЕ, ЩО ОСТАННІМ ЧАСОМ ТВОРИТЬСЯ З МІСТОМ??!

У який хаос воно поринуло! чого тільки вартий був транспортний колапс пару місяців тому?! Який мер ніби вирішив, погодившись на умови громади і тут же зрадив всі свої обіцянки і вчинив навпаки. Вся біда в тому, що МІСЬКА ВЛАДА ПЛЮЄ НА ДУМКУ ГРОМАДИ! От і знову це сталося у дикому інциденті: в минулу п’ятницю 22.02 на сесії міськради обманним чином приймають рішення НАЗВАТИ ВУЛИЦЮ ЛЮТЕРАНСЬКУ ІМЕНЕМ ЧИНОВНИЦІ КАТЕРИНИ ГАНДЗЮК.

Весь Херсон знає “заслуги” Катерини у вигляді образ містян, особливо активістів, які боролись з корупційними схемами, організованими під патронатом Гандзюк. Лайка, матюки, погрози, величезні черги у міськраді, захист підняття тарифів на проїзд, дружба з одіозними регіоналами, на яких заведено купа кримінальних справ, та кумівство з ними – ось головні заслуги Гандзюк. Інших заслуг чомусь не знаємо…

ЗА ЯКІ ЗАСЛУГИ ТА ЯКИЙ ГЕРОЇЗМ НАЗИВАЮТЬ ВУЛИЦЮ ІМЕНЕМ КАТЕРИНИ ГАНДЗЮК?

Без обговорення з громадськістю, без обговорення в депутатських комісіях (як передбачено Законом), по суті сфальсифікувавши голосування!!!

ХЕРСОНЦІ, ВИ БАЧИТЕ БРЕХНЮ МЕРА??? ВИ БАЧИТЕ ЙОГО НЕБАЖАННЯ ЧУТИ НАС?

Мешканці Лютеранської: вас почули у 2016, коли багато хто з вас ставив підписи за перейменування вулиці на ім’я Сторчеуса ? Вас почули зараз у 2019, коли ваші представники прийшли і просили не перейменовувати вулицю знову ще й на ім’я Гандзюк?! Ні: вам двічі плюнули в обличчя. Як вам буде жити з цим іменем?…

Майданівці, ви бачите, що Миколаєнко сказав про тих, хто був з протестом в понеділок? Що вони ніколи не були на Майдані і не приймали участь у тих подіях про які говорять!!! Давайте освіжимо йому пам’ять фото дворічної давнини, коли ті самі люди стояли з плакатами із вимогою назвати вулицю Лютеранську на честь Героя Руслана Сторчеуса та другу на честь Героя Сашка Райхерта!
https://grivna.ks.ua/…/kak-evromajdanovtsy-khodili-k-merii-…
І ті самі люди вимагали щось зробити із його чиновницею хамкою Катериною Гандзюк а її товаришем-хамом Сергієм Нікітенко! Миколаєнко, не впізнаєте ті самі обличчя? Ті самі, що поруч з вами стояли стільки часу на площі??? Не пам’ятаєте про що акція була??? І ви називаєте ту саму вулицю, якою Катерина плюнула в обличчя батьків Сторчеуса і всім нам – його товаришам з Майдану, її ім’ям???
https://grivna.ks.ua/…/kak-evromadanovtsy-k-mikolaenko-khod…

Друзі, мені здається мер наш взагалі втратив відчуття реальності та необхідність у совісті. Треба щось з цим робити….

Закликаю всіх: майданівців, патріотів, батьків загиблих Героїв, всіх небайдужих херсонців які прагнуть правди, особливо мешканців вулиці Лютеранської ПРИЙТИ ЗАВТРА У П’ЯТНИЦЮ 1.03 НА 10.00 ДО ЗАЛИ ХЕРСОНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ З ВИМОГОЮ ВІДМІНИТИ НЕЗАКОННО ПРИЙНЯТЕ РІШЕННЯ ЩОДО ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ В. ЛЮТЕРАНСЬКОЇ НА ІМ’Я КАТЕРИНИ ГАНДЗЮК .

В понеділок мер відмовлявся нас чути… Навіть вода не освіжила йому пам’ять і не просвітлила розум. Доведеться стукатись ще… Нас повинно бути БІЛЬШЕ, аргументи повинні бути ПЕРЕКОНЛИВІШИМИ. Тож беріть з собою аргументи і рішучий настрій. Звісно діємо в рамках Закону.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН