Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Владислав Мангер розповів, чому не з’явився сьогодні в Апеляційному суді Києва

Про це голова Херсонської обласної ради написав на Фейсбуці

– У моєму випадку філософія більше не працює. Я довго намагався спокійно ставитися до ходу слідства – нічого, говорив я собі, вони розберуться і зрозуміють, що помилялися. Потім намагався не звертати уваги на те, що з подачі Генерального прокурора на мене стали тикати пальцем і називати «вбивцею», незважаючи на те, що вина моя не просто не доведена, а і немає жодних доказів моєї причетності. Але ГПУ вперто цього не помічала.

Та після сьогоднішнього дня, коли Генеральний прокурор України з трибуни Верховної Ради дав ледь не установку судді у будь-який спосіб посадити мене, а після його дружина перед журналістами дозволила собі вішати на мене ярлики, я відмовляюся розуміти і приймати таку Державу.

Сьогодні для мене було призначено ТРИ суди – кожен з різницею у півтори години. Бачачи, що я нікуди не втік і відвідую слухання, другий суд «раптом» розпочався не в 15.30, а рівно на годину пізніше – практично в той самий час, коли було призначено третє засідання. На нього, звичайно, я вже фізично не потрапив. Але мої адвокати його не пропустили і представляли там мої інтереси, посилаючись на поважну причину.

Це було зроблено для того, щоб після закинути в ЗМІ «газетну качку»: Мангер, мовляв, не з’явився на суд. Сьогодні ж ми стали свідками того, як представники прокуратури саботували засідання, на якому був я. Деякі судді просто відмовлялися вести мою справу, аби «не брати участь в політиці». І тоді по дзвінку «зверху» мені призначали нових і нових суддів, а ті, служачи своїм панам, готові були переступити через будь-який закон, аби виконати вказівку, яку вдень отримали з трибуни Верховної Ради.

Це така Європа по-українськи? Це ОСЬ ТАК в цій країні працюють закони і реформи? Послухайте … я не найостанній в Херсонській області чоловік. Але якщо ця влада так може обходитися зі мною, то на що розраховувати українцю, який не має можливості найняти адвокатів?! Це сором і ганьба, а не правосуддя. Це все, що завгодно, тільки не «чесне розслідування»! Ви хочете справедливості? Ви її НЕ дочекаєтеся. За цієї влади…

 

До речі, завтра о 12.00 мої тортури «правосуддям» продовжаться. Всіх запрошую на перегляд того, як в Україні працює судова система.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН