Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонську школу відвідав волонтер з Іспанії

Про зустріч херсонських школярів із волонтером з Іспанії Маріо Гарсія на Фейсбуці пише Оленка Пінка:

– Світ складний. В історії народів завжди бувають важкі часи: війни, голод, стихійні лиха. Будь-яка людина може опинитися у вирі складних життєвих обставин. І в такі хвилини з’являються вони , як справжні янголи –охоронці, люди з добрим серцем, люди, які допомагають іншим, не чекаючи нічого взамін. Таким є чудова людина, волонтер з Іспанії Маріо Гарсія .
Він завітав до Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 35 Херсонської міської ради. Ще з 2014 року ця велична серцем людина допомагає українським бійцям на передовій, дітям без батьків і усім до кого може доторкнутися своєю відкритою душею.
Що ж стало поштовхом у Маріо до доброчинності – він поділився своїми емоціями . Це була відповідь українським людям , які допомогли врятувати 3600 іспанських дітей від диктатури Франко. Їх пригорнули наші люди у своїх родинах. Отак одне добро породжує інше, і не буде меж його поширенню.
Діти були вражені почутою історією від Маріо. Малі школярі відчувають добре серце і з радістю були готові його обійняти і зробити світлини напам’ять. Гість щиро ділився тим , що відчуває до людей , які потребують допомоги. Учні так само, як і Маріо, беруть участь у волонтерських справах ще з початку навчального року.
На прощання наш іспанський друг подарував дітям прапор Іспанії. Така зустріч, безсумнівно, виховає в дитині правильні життєві цінності. Ми дуже вдячні Маріо! Тож усі разом долучаймося до добрих справ!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН