Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Верховний суд захистив права “Херсонбуду” від рейдерів

Верховний суд ухвалив рішення на захист прав найбільшого забудовника Херсона – “Херсонбуду”. Підприємство опинилось під прицілом рейдерів, які намагались захопити майнові та корпоративні права компанії. До рейдерської схеми, за даними журналістів “СтопКору”, причетний екс-мер Херсона, колишній прибічник “Партії регіонів” Сальдо.

“Задоволення Верховним судом цієї заяви не дозволить рейдерам отримати повний корпоративний контроль над ТОВ “КПД-5С” та легітимізувати
укладений за шахрайською схемою договір іпотеки № 1421 від 13.09.2017 року. Тому від вчасного та об’єктивного розгляду Верховним судом цієї заяви  ТОВ “КПД-5С” багато чого залежало. Цей статус є вкрай необхідним для повноцінного захисту в інших судах порушених прав як самого ПП “ВФ “Паритет”, так і ТОВ “КПД-5С”, – зазначають представники підприємства.

Додамо, що розгляд справи у Верховному суді з невідомих причин затягувався. Утім після втручання активістів ГО “Стоп корупції” справа зрушила з мертвої точки.

Справа рейдерського захоплення майна найбільшої будівельної компанії Херсона, яка належить родині почесного громадянина міста, набула великого суспільного резонансу.

Журналістам стало відомо про причетність до рейдерства відомих політиків, зокрема, депутата Херсонської обласної ради В.Сальдо.

Стопкор

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН