Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Об’єднання організацій роботодавців Херсонщини запропонує Уряду внести правки до Трудового кодексу

Поо роботу у цьому напрямку на Фейсбуці повідомляє Олександр Олійник, голова Об’єднання організацій роботодавців Херсонщини:

– Херсон. День продуктивний та насичений. Сьогодні був запрошений головою Херсонської обласної міжгалузевої ради профспілок Анатолієм Добровольським на семінар «Укладання колективних договір та угод на 2019 рік». Мета заходу полягала у розгляді важливих питань цього напрямку.

Що хочу сказати, є чимало закидів у сторону роботодавців. Проте, якщо ми говоримо про терміни укладання угод , то більшість таких документів укладаються за принципом тих років, коли вони були оформлені. Такий документ беруть за основу, а потім розглядають головні пункти, на цій основі укладають нову угоду.

Важливим залишається питання Трудового кодексу. Останні 3–4 роки ми, Об’єднання організацій роботодавців Херсонщини спільно з Федерацією роботодавців України, дуже тісно співпрацюємо з профспілками України. Наведу яскравий приклад – до Трудового кодексу ми підготували більше двох сотень поправок. Проте, як не прикро, відповідні органи готові прийняти близько двадцяти. Досить важко йде діалог з Урядом у контексті врегулювання нагальних проблеми, які турбують як роботодавців, так і профспілки. Тож тільки об’єднавшись і спільно висунувши вимоги до Уряду, місцевої влади ми зможемо досягти необхідних результатів.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН