Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нова Каховка вшанувала пам’ять Героїв Небесної Сотні

Вчора, 20 лютого, в Новій Каховці пройшли заходи з вшанування Героїв Небесної Сотні.

Заходи розпочалися в міському Палаці культури. Перед входом до глядацької зали працівниками музею історії міста та картинної галереї ім. А.Гавдзинського була підготовлена фотовиставка, присвячена подіям п’ятирічної давнини на Майдані Незалежності в Києві, пише Онлайн Нова Каховка.

Глядачам запропонували програму, присвячену вшануванню пам’яті Героїв, які своїми життями сплатили за наше право жити у вільній та демократичній країні. В концертній програмі взяли участь солісти та художні колективи Палацу культури, дитячої школи мистецтв, будинку дитячої творчості.

До зібрання з короткою промовою звернувся міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко. Він закликав завжди пам’ятати тих, хто заплатив своїми життями за наше право на свободу. При цьому підкреслив, що перед суспільством, а особливо молоддю, стоїть завдання зберегти нашу Україну, своєю працею зробити її справжньою європейською державою. Це і буде кращим вшануванням подвигу Героїв Небесної Сотні.

А о 17 годині біля  знаку Захисникам України всіх часів, що на проспекті Перемоги,  молодь міста ладанками зі свічками виклала патріотичне гасло “Героям Слава!”

Хвойну гірлянду до пам’ятного знаку поклали воїни Новокаховського військового гарнізону. А квіти до пам’ятника принесли небайдужі громадяни, міський голова Володимир Коваленко і його заступники, працівники виконавчого комітету.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН