Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Вирішується питання щодо реконструкції очисних споруд міста Берислав

19 лютого 2019 року, голова Бериславської районної державної адміністрації Олександр Гомон спільно з народним депутатом України VIII скликання Іваном Вінником та начальником комунальної установи з капітального будівництва та експлуатації Херсонської обласної ради Ігорем Грибуном були на зустрічі з міністром екології та природних ресурсів України Остапом Семераком.
На нараді було розглянуто питання щодо реконструкції очисних споруд міста Берислав, яке є одним із найгостріших регіональних екологічних проблем. Нагадаємо, що очисні споруди міста були введені в експлуатацію у 1974 році і потребують невідкладної реконструкції. На сьогодні дана комунікація перебуває в аварійному стані та становить небезпеку не лише для довкілля, а й для здоров’я населення.

Члени зустрічі обговорили деталі вирішення цієї проблеми. Наразі триває підготовка всіх необхідних документів для включення реконструкції очисних споруд міста Берислав до переліку об’єктів комунальної власності на отримання субвенції з державного бюджету для здійснення природоохоронних заходів.

Бериславська РДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН