Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині триває реєстрація на основну сесію ЗНО

Херсонський регіональний центр оцінювання якості освіти нагадує всім випускникам про реєстрацію на основну сесію цьогорічного зовнішнього незалежного оцінювання.

Завершується другий тиждень реєстрації на основну сесію ЗНО-2019. На сьогоднішній день на сайті УЦОЯО учасниками з Херсонської та Миколаївської областей заповнено 14636 реєстраційні форми, що становить близько 70% від очікуваної кількості учасників. Наразі до Херсонського регіонального центру оцінювання якості освіти надійшло і опрацьовано тільки 1600 комплектів реєстраційних документів.

«Шановні учасники та відповідальні за формування комплектів реєстраційних документів в закладах освіти. Просимо прискорити процес реєстрації і надсилання документів до Херсонського РЦОЯО!», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання почнеться 21 травня тестуванням з математики і завершиться 13 червня тестуванням з хімії. Тестування з української мови і літератури відбудеться 23 травня, з іспанської, німецької, французької мов — 27 травня, з англійської мови — 28 травня, з фізики — 30 травня, з історії України — 4 червня, з біології — 6 червня, з географії — 11 червня.

Кожен учасник зовнішнього оцінювання має право скласти тести щонайбільше з чотирьох навчальних предметів.

Олешківський вісник

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН