Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Одещині закрили підприємство за порушення норм екології

Одеський окружний адміністративний суд розглянув та повністю задовольнив позовну заяву Державної екологічної інспекції Північно-Західного регіону Чорного моря щодо призупинення господарської діяльності підприємства “Дельта Вільмар СНД” через недотримання вимог екологічного законодавства

Про це повідомляє Depo.Одеса з посиланням на прес-службу Держекоінспекції України.

Під час відкритого судового засідання суддя дійшов висновку про необхідність застосування заходів реагування у вигляді призупинення господарської діяльності підприємством “Дельта Вільмар СНД” до отримання оцінки впливу на довкілля. Приватники з рішенням не погодилися та подали зустрічну позовну заяву щодо визнання протиправними наказу на проведення планової перевірки та скасування припису, виданого Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Чорного моря. Проте суд відмовив у задоволені цієї позовної заяви.

Нагадаємо, Державною екологічною інспекцією Північно-Західного регіону Чорного моря у період з 11 по 24 вересня 2018 проведено планову перевірку діяльності ТОВ “Дельта Вільмар СНД”, під час якої встановлено, що планова діяльність з перевантаження наливних олійних вантажів з використанням стендерного устаткування на причалі № 4 Южненської філії ДП “АМПУ” проводиться без оцінки впливу на довкілля, що є порушенням ст. 3 Закону України “Про оцінку впливу на довкілля”.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН