Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Любимівська та Костянтинівська ОТГ здійснили закупівлю транспортних засобів спеціального призначення

Костянтинівська сільська об’єднана територіальна громада за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад придбала спецтехніку майже на 2 млн грн, а саме трактор, причеп, екскаватор-погрузчик, косарка ротаційна навісна, агрегат для перевезення води, снігоочисник та відвал. Крім того, здійснено капітальний ремонт зовнішнього водопроводу у с.Костянтинівка вартістю 299,3 тис. грн. Загальна сума субвенції, передбаченої для Костянтинівської ОТГ складає – 2 млн 465 тис. грн та за рахунок місцевого бюджету – 34,0 тис. грн.

Також Любиміською ОТГ придбано шкільні автобуси на понад 3,5 млн грн та транспортні засоби спеціального призначення з комплектуючими виробами до них, вартість яких 239,8 тис. грн. Загальна сума субвенції передбаченої для Любимівської ОТГ складає – 3 млн 786 тис грн і за рахунок місцевого бюджету – 202,2 тис грн.

За інформацією управління регіональної політики всі ОТГ області готові до відкриття об’єктів, які реалізовувалися за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2018 році.

прес-служба Херсонської ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН