Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Батько одеської п’ятерні заборгував дітям 60 тисяч

Мати п’ятерні Оксана Кобелецька відстоює свої права, не пропускаючи жодного судового засідання

Суворовський районний суд розглядає одразу кілька справ, що стосуються виплати аліментів на дітей та на матір, виписки колишнього чоловіка з подарованої містом квартири, а також позбавлення його батьківських прав, повідомляє Depo.Одеса з посиланням на “Думську“.

За словами Оксани Кобелецької, після розлучення ані вона, ані діти не отримували ні фінансової, ні моральної підтримки. Екс-чоловік навіть на судові засідання не з’являвся протягом року, поки на його квартиру не було накладено арешт.

Сума боргу по аліментах становить понад 60 тисяч гривень. Сім’я живе за рахунок фінансової допомоги від Одеської міськради, соцвиплат і пенсії матері Оксани.

Сам батько п’ятерні Сергій Семенов на минулому засіданні заявив, що має проблеми зі здоров’ям, придбані ще в шлюбі з колишньою дружиною, тому не може працювати і, відповідно, виплачувати аліменти дружині і шістьом дітям (окрім дворічних п’ятернят, у колишнього подружжя є ще п’ятирічна донька). Спілкуватися з журналістами чоловік відмовляється.

Оксана Кобелецька каже, що чоловік лукавить, розповідаючи про проблеми зі здоров’ям, які настільки серйозні, що заважають йому працювати. За її словами, у Сергія дійсно була травма, після якої він відновився. “Хірург мене запевнив, виходити на роботу він може. Тоді ж лікарі мене запевняли, що з його здоров’ям все нормально, він здоровий мужик і відмінно відновлюється, імунна система у нього відмінна”, – каже Кобелецька.

Нагадаємо, Оксана Кобелецька звернулася до суду через те, що її чоловік не платить аліменти.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН