Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В облдержадміністрації обговорено проблеми внутрішньо переміщених осіб

11 лютого заступник голови облдержадміністрації Вадим Чабан зустрівся з радником з політичних питань Посольства Королівства Швеції в України Калле Кнівілє.

Обговорюючи загальну ситуацію з динамікою кількості внутрішньо переміщених осіб в області та основні проблеми з якими вони стикаються, Вадим Чабан підкреслив, що всі, хто потребує підтримки з боку органів влади, завжди вчасно її отримує.
Щодо ситуації на адміністративній межі з АР Крим, Вадим Чабан зазначив: «Обласною державною адміністрацією спільно з Державною фіскальною службою України, Держприкордонслужбою України та Державним агентством автомобільних доріг України з 2016 року проведено ряд заходів щодо матеріально-технічного забезпечення КПВВ. Так, встановлено модульні пересувні будівлі та станції супутникового зв’язку, забезпечено підключення об’єктів КПВВ до мережі енергопостачання, придбано дизельні електростанції потужністю 4,5 кВт для аварійного живлення на кожен КПВВ, та інше».

Крім того, в ході розмови повідомлено, що нещодавно в Новоолексіївці Генічеського району для громадян України, в тому числі для тих, хто проживає на території тимчасово окупованого Криму, відкрито новий центр надання адміністративних послуг.

сайт Херсонської ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН