Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні затвердять перелік багатоповерхівок для облаштування пандусами

Як раніше повідомляв сайт «Гривна», у місті затвердили цільову програму «Доступний Херсон». У рамках програми планується покращити умови в місті та місцях загального користування для людей з особливими можливостями. На думку працівників управління капітального будівництва Херсонської міської ради, першочергово потрібно вирішити питання стосовно установки пандусів.

Відомо, що у 2018 році на замовлення управління приватним підприємством «АРКАДАБУД» виконано обстеження технічного стану будівельних конструкцій та розроблено проектно-вишукувальну документацію за об’єктом «Капітальний ремонт вхідного ґанку будівлі з влаштуванням пандуса по вул. Перекопська, 166 у м.Херсон». Так, у міському бюджеті кошти на виконання не передбачалися.

«Враховуючи необхідність вирішення даної проблеми, вищевказаний об’єкт включено до проекту рішення «Про затвердження змін та доповнень до переліку об’єктів». Проект рішення планується розглянути на черговій сесії Херсонської міської ради. На виконання робіт планується витратити 1 мільйон 145 тисяч гривень», – зазначив виконуючий обов’язки директора управління Денис Холодов.

Нагадаємо, що у минулому році за кошти міського бюджету було встановлено 44 пандуси для багатоквартирних будинків. Загальна вартість робіт сягала близько 15 мільйонів гривень.

Гривна

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН