Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У День закоханих взяти шлюб херсонських молодят чекатимуть до півночі

Для когось свято – для когось робота з ранку до глибокої ночі. Саме така «ударна праця» очікує службовців міського відділу реєстрації актів цивільного стану у Херсоні 14 лютого.

Адже у День закоханих кількість бажаючих стати на шлюбний рушник різко підстрибує – вже зараз заяви про реєстрацію шлюбів на згадану дату сюди подали сімнадцять пар. І це при тому, що у звичайні зимові дні кількість весіль не перевищує семи-дванадцяти.

Відтак, аби встигнути зареєструвати всі нові родини, у День закоханих РАЦС Херсона працюватиме з восьми годин ранку і до дванадцятої години ночі. Це не якась там «рекламна акція» чи примха начальства, а необхідність.

Керівник відділу Людмила Поживітько каже, що минулого року 14 лютого останні закохані прибули взяти шлюб рівно за чверть години до півночі! Тож і нинішнього року не виключають появи таких-от запізнілих романтиків, котрі прагнуть чимшвидше поєднати долі.

Звичайно, «ударна» реєстрація шлюбів протягом шістнадцяти годин поспіль не може не втомлювати службовців РАЦСУ – навантаження на них лягає чималеньке. Але вони сприймають святковий ажіотаж як невід’ємну частину нашого буття, тому не ображаються.

Навпаки: до Дня закоханих святково прикрашають зал шлюбних церемоній. А найромантичніше пара отримає ще й подарунок на згадку, обіцяє Людмила Поживітько.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ
“Новий День”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН