Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Загибель дітей на Херсонщині: Мати винесла малюків із вогню, але вони вже були мертві (ФОТО)

Стали відомі моторошні подробиці загибелі в пожежі двох малих дітей на Херсонщині

Про них розповіли у ГУ Нацполіції в Херсонській області, передає Depo.Херсон.

Двоє дітей – п’ятирічний хлопчик (раніше повідомлялося, що йому було чотири роки) та семирічна дівчина – перебували самі пізно ввечері в сільському будинку. Їхня 37-річна мати пішла по дрова. Жінка поверталася, коли побачила, що їхній будинок охоплений вогнем.

Мати сама винесла дітей із будинку, але зрадити малюкам вже не могла: діти були мертві. Попередньою причиною смерті у поліції назвали отруєння чадним газом.

Коли, близько опівночі, поліція прибула на місце події, будинок ще горів, біля нього лежали тіла мертвих малюків та була їхня мати. Жінка перебувала у шоку. Розповісти, що сталося, змогла лише сьогодні.

Будинок, в якому мешкала родина, згорів вщент.

Родина, в якій сталася трагедія, перебуває на обліку як неблагополучна. Загалом у жінки восьмеро дітей, стосовно трьох із них вона позбавлена батьківських прав, їх виховує бабуся. Старша донька повнолітня і мешкає окремо, ще двоє дітей навчаються у школі-інтернаті, а двоє наймолодших проживали з матір’ю.

Нині за фактом смертельної пожежі відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.270 Кримінального кодексу України “Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки”. Проводиться додатковий огляд місця події, вирішується питання про призначення судово-медичної експертизи для встановлення остаточної причини смерті дітей, а також спеціальної експертизи для з’ясування причин пожежі.

Раніше повідомлялося, що смертельна пожежа спалахнула в селі ЧервоноблагодатнеГолопристанського району Херсонщини проти ночі 8 лютого. Рятувальники, що прибули на гасіння, нарікають, що їх загальмувала вкрай погана дорога. Тож коли вони дісталися місця пригоди, вогонь вирував всередині будинку та вже перекинувся на покрівлю.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН