Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На сесії міської ради меру Нової Каховки передали прапор міста-партнера Дрогобич

7 лютого 2019 року, у великій залі Новокаховської міської ради  відбулося засідання п`ятдесят восьмої чергової сесії міської ради 7-го скликання.

Про це повідомляє кореспондент Online Нова Каховка.

На сесії було розглянуто 51 питання життєдіяльності міста і Новокаховської громади. З деякими з них ми будемо знайомити своїх читачів впродовж наступних днів.

Серед іншого перед депутатським корпусом виступив заступник міського голови Володимир Сироватка, який поділився враженнями від поїздки на галицьку землю.

Він поінформував депутатів, що з 2 до 4 лютого новокаховська делегація у складі 36 осіб перебувала у місті-побратимі Нової Каховки – Дрогобичі.

«Це поріднення півдня і заходу», – відзначив пан Володимир та висловив щиру подяку всім тим, хто був причетним до цих важливих подій.

«У першу чергу хочу подякувати нашим депутатам за ті мудрі рішення, які ми ухвалюємо. Одне з них – підписання меморандуму про співпрацю з тепер вже містом-побратимом Дрогобичем. Враження від подорожі яскраві! Не лише у дітей, а й у дорослих. Зокрема, керівників наших структурних підрозділів. Хочеться робити гарні, добрі справи і надалі. Протягом нашого перебування відбулась низка робочих зустрічей на різних рівнях. Кульмінацією ж стала участь у різдвяному фестивалі «Колядує Франкове Підгір’я». Неймовірні дрогобицькі таланти та голоси – заслухаєшся! Нова Каховка також була на висоті. Зал аплодував протягом усього часу виступу наших артистів», – розповів заступник міського голови.

Дрогобицький міський голова Тарас Кучма висловив велику вдячність міському голові Нової Каховки Володимиру Коваленку, а також депутатському корпусу за те, що вони змогли на гідному рівні показати своєрідність таврійського краю. В якості символу дружби та довіри керманич Дрогобича передав новокаховській громаді стяг франкового міста. В його центрі – дев’ять срібних соляних топок як данина поваги давнім традиціям солеваріння. Як запевнив Володимир Коваленко затишне місце для такого подарунку вже є – поряд з державними символами інших міст-побратимів Нової Каховки, у будівлі виконавчого комітету.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН