Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Для людей з інвалідністю у Херсоні працюватиме безкоштовне соціальне таксі

Для осіб з інвалідністю в нашому місті розпочинається БЕЗКОШТОВНЕ надання послуг «Соціального таксі» (далі – Послуги). Автомобіль для первезення облаштовано спеціальним гідравлічним підйомником, що дозволяє пассажиру на візку потрапити до автомобіля без всіляких труднощів, повідомляє Віктор Булка на Фейсбуці.

Право на отримання Послуг мають мешканці міста Херсона, які є особами з інвалідністю І та ІІ груп, та які мають реєстрацію місця проживання у м. Херсоні. Послуги надаються в межах міста Херсона, селищних та сільської рад, розташованих на території, яка входить до юрисдикції Херсонської міської ради, а також до/з міжнародного аеропорту «Херсон».

Отримувач Послуг має право скористатися ними не більше 10 разів на місяць. Послуги надаватимуться з понеділка по п’ятницю з 08:30 до 17:30, субота, неділя та святкові дні – вихідні.

Надання Послуг здійснюється за відповідною заявкою (бажано за добу) за номером телефону 050-419-41-42 (диспетчер) з понеділка по п’ятницю з 09:00 до 16:30. Отримувачу Послуг необхідно вказати час, адресу відправлення та місце слідування.

Для отримання Послуг перший раз пасажиру необхідно при собі мати ксерокопії наступних документів:

– паспорта громадянина України з місцем реєстрації;

– довідки МСЕК;

– пенсійного посвідчення або посвідчення отримувача державної соціальної допомоги.

Також отримувач Послуг заповнює заяву відповідної форми на отримання послуги із перевезення. При другій і наступних поїздках отримувачу Послуг необхідно пред’являти паспорт, пенсійне посвідчення або посвідчення отримувача державної соціальної допомоги.

Про зняття вже замовленої Послуги на перевезення отримувач Послуг повинен повідомити диспетчера не пізніше, ніж за 2 години до назначеного часу замовлення.

Більш детальну інформацію із надання послуги «Соціальне таксі» можна отримати за номером 050 419-41-42, або надіславши листа на електронну адресу перевізника : ridna.zemlia.ks@gmail.com.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН