Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нікітенко вважає С14 шизофреніками?

В Херсоні багато хто знає пропагандиста, редактора сайту «МОСТ» Нікітенка Сергія Валерійовича, який колись був приятелем вже покійної радниці Херсонського міського голови Гандзюк Катерини Вікторівни. Вчергове на сайті Нікітенка було розміщено провокативний матеріал, який можна приводити як приклад для школярів та студентів, які вивчають твір Джорджа Оруела “1984” або дивились фільм “V for Vendetta”.
У своєму матеріалі “В Херсоне провели вялый Антимайдан” Нікітенко, який одночасно є представником кількох всеукраїнських організацій (“Інститут масової інформації”, “Центр UA”, “ЧЕСНО” та інші) заявив, що збори, які були організовані керівником громадського формування “Добровільна народна дружина Самооборони Херсонської області” є Антимайданом.

Ось відео “Суспільного телебачення”:

Для провокацій Нікітенко спеціально прийшов на площу Свободи, знімав відео, провокував учасників мітингу, робив фото, до яких потім додав інформацію, яка не відповідає дійсності.
Ось приклад провокативного діалогу з одним з мітингувальників:
– Зачем Вы пришли на митинг?
-… чтобы поддержать губернатора..
– А зачем его поддерживать, он что – падает?

– .. а что с ним случилось, он падает?

Також Нікітенко використовує обороти мови, які є образливими: “Больше часа слушать городских сумасшедших, хоть и преданных лично Гордееву и Мангеру, вредно для здоровья.” Також до матеріалу Нікітенка додані теги: антимайдан, биндеровцы, с14, мангер, гордеев, усачева, шизофреники. Кого він вважає шизофреніками – представників “С14”???

Вочевидь, Нікітенко може страждати на розлад психічного здоров’я, який стався на грунті зловживання алкоголем та посилився через смерть Катерини Гандзюк. Як така людина може бути представником всеукраїнських організацій – загадка.

2013 року Нікітенко працював на позачергових виборах до Верховної Ради України в Севастополі, де обрали олігарха Новінського. З того часу в Нікітенка теплі і дружні стосунки з представниками “Опозиційного блоку”.

Нагадаємо, Нікітенка вигнали з прес-клубу “Нового дня”, коли там збирались представники патріотичних кіл через погром в приміщенні “Самооборони”.

Депутати Херсонські

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН