Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Долматівська ОТГ придбала спецтехніку на понад 3 млн грн

Долматівська сільська об’єднана територіальна громада за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад придбала шкільний автобус для підвезення дітей до навчальних закладів освіти Долматівської сільської ради Голопристанського району, а також спеціальну обслуговуючу техніку та обладнання для комунальних підприємств. Загальна вартість проекту склала 3063 тис. грн, у тому числі за рахунок субвенції, передбаченої для Долматівської ОТГ – 2 млн 850 тис грн. та за рахунок місцевого бюджету – 213 тис. грн. 

Крім того, Гладківська ОТГ за рахунок субвенції закупила спецтехніку та необхідне обладнання для КП «Явір» вартістю майже 200 тис грн. Також було здійснено ремонт у ДНЗ «Ялинка» на суму 1 млн 341 тис грн, у Гладківській ЗОШ майже на 0,5 млн грн та у Таврійській ЗОШ на суму 557,5 тис грн.

За інформацією управління регіональної політики всі ОТГ області готові до відкриття об’єктів, які реалізовувалися за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2018 році.

Херсонська ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН